Welkom bij:
BLOSS kinderfysiotherapie

Een persoonlijke benadering met de best mogelijke zorg voor jou en je kind.

Na het afstuderen als algemeen fysiotherapeut (2009) heb ik de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut gevolgd, waardoor ik mijn expertise in dit vakgebied verder kon ontwikkelen.

Als kinderfysiotherapeut heb ik me vervolgens gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking (prikkelverwerking), voorkeurshouding bij baby’s, motorische ontwikkelingsachterstand en schrijfproblemen. Daarnaast heb ik in verschillende praktijken veel ervaring opgedaan met sportblessures en houdingsproblematiek bij kinderen. 

Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden, school ik mezelf voortdurend bij. Ik heb dan ook de opleiding tot kindercoach en een post-hbo-opleiding in sensorische informatieverwerking afgerond. Recent ben ik aan de slag gegaan met reflexintegratie therapie en heb ik de RMTi level 1 en 2 afgerond. Vervolgens ben ik me verder gaan verdiepen middels de Masgutova methode.

Doelgericht spelen in de belevingswereld van het kind, dat is hoe ik de behandeling altijd insteek. Spelenderwijs leer je immers het beste! Op die manier ervaart een kind succes en vanuit daar kan het zich verder ontwikkelen

Hoi! Ik ben Marjan van Geel, de kinderfysiotherapeut achter BLOSS. Samen met mijn man en 2 meiden van 5 en 7 jaar oud woon ik in het gezellige Vleuten. 

Marjan van Geel

Oprichter & Eigenaar van BLOSS Kinderfysiotherapie

Visie
Met BLOSS kinderfysiotherapie zorg ik ervoor dat ik goed contact heb met de directe omgeving van het kind. Hierdoor kan ik hele gerichte adviezen en oefeningen geven.
Missie
Jouw kind in zijn kracht zetten zodat het weer verder kan, dat is mijn belangrijkste doel.

Groei samen met mij

BLOSS staat voor hoogwaardige en laagdrempelige kinderfysiotherapie!

×