BLOSS staat
voor hoogwaardige en laagdrempelige kinderfysiotherapie!

Jouw kind in zijn kracht zetten zodat het weer verder kan, dat is mijn belangrijkste doel.

Na mijn afstuderen 14 jaar geleden heb ik de masteropleiding tot kinderfysiotherapeut gevolgd, waardoor ik mijn expertise op dit gebied verder kon ontwikkelen.

Als kinderfysiotherapeut heb ik me gespecialiseerd in sensorische informatieverwerking (prikkelverwerking), voorkeurshouding bij baby’s, motorische ontwikkelingsachterstand en schrijfproblemen. Daarnaast heb ik in verschillende praktijken veel ervaring opgedaan met sportblessures en houdingsproblematiek bij kinderen. 

Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden, school ik mezelf voortdurend bij. Ik heb dan ook de opleiding tot kindercoach en een post-hbo-opleiding in sensorische informatieverwerking afgerond. 

Doelgericht spelen in de belevingswereld van het kind, dat is hoe ik de behandeling altijd insteek. Spelenderwijs leer je immers het beste! Op die manier ervaart een kind succes en vanuit daar kan het zich verder ontwikkelen.

Hoi! Ik ben Marjan van Geel, de kinderfysiotherapeut achter BLOSS. Samen met mijn man en 2 meiden van 4 en 6 jaar oud woon ik in het gezellige Vleuten.

Marjan van Geel

Oprichter & Eigenaar van BLOSS Kinderfysiotherapie

Visie
Met BLOSS kinderfysiotherapie zorg ik ervoor dat ik goed contact heb met de directe omgeving van het kind. Hierdoor kan ik hele gerichte adviezen en oefeningen geven.
Missie
Jouw kind in zijn kracht zetten zodat het weer verder kan, dat is mijn belangrijkste doel.

Groei samen met mij

BLOSS staat voor hoogwaardige en laagdrempelige kinderfysiotherapie!

×